fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

NEMA SKIJANJA ALI IMA SVAĐA: Matej Vidović i Ida Štimac izbačeni iz reprezentacije
foto: facebook/ida štimac
Ostali sportovi

NEMA SKIJANJA ALI IMA SVAĐA: Matej Vidović i Ida Štimac izbačeni iz reprezentacije 

Nakon prijevremeno završene sezone, Hrvatski skijaški savez je za lipanj najavio povratak alpskih reprezentativaca na snijeg i to na nekom od austrijskih ledenjaka. Među njima neće biti Riječanke Ide Štimac i do jučer ‘vrlo prespektivnog’ slalomaša Mateja Vidovića.

Skijaška sezona 2019./2020. prijevremeno je završena zbog pandemije virusa COVID-19, a situacija oko pandemije obilježit će i iduću sezonu, pa skijaški savez mora smanjiti programe reprezentacija zbog neizvjesne gospodarske situacije.

Na sjednici Alpskog odbora HSS-a određeni su natjecatelji i treneri, članovi hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija za sezonu 2020./2021., a među njima više neće biti Matej Vidović i Ida Štimac s obzirom na to da nisu uspjeli ostvariti očekivane rezultate. Barem su tako svoju odluku opravdali čelnici ski saveza.

Žensku A reprezentaciju činit će Leona Popović Zrinka Ljutić, mušku A reprezentaciju Filip ZubčićIstok Rodeš Elias Kolega, a mušku B reprezentaciju Samuel Kolega. Nejasno je ako postoji B reprezentacija zašto tamo nema VIdovića, no vjerojatno ćemo o tome nešto više saznati slijedećih dana.

– Treba ohladiti glavu pa donijeti odluku što dalje, rekla je Ida Štimac, koja očekivano nije zadovoljna zbog svega što se dogodilo.

Vezane vijesti

Komentari