Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

NENAD BJELICA EMOTIVNO ISPRATIO OLMA: ”Otišao je tamo gdje mladi napreduju”!
screenshot
Nogomet

NENAD BJELICA EMOTIVNO ISPRATIO OLMA: ”Otišao je tamo gdje mladi napreduju”! 

”Bio je to dirljiv oproštaj, Dani se oprostio od igrača i krenuo put Njemačke, vidjeli smo da mu nije bilo lako, veli trener Dinama Nenad Bjelica koji sprema momčad za nastavak prvenstva u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

”Vidjelo se da mu je bilo teško”, dodaje Dinamov trener. I nastavlja:

”Opet, drago nam je zbog njega, a morao se  se odlučiti. Srećom, imao je nekoliko dobrih ponuda i odlučio se za RB Leipzig. Vjerujemo da će i tamo pokazivati sve što je pokazivao u Dinamu i da će na najbolji način moći napredovati. Vidio sam da je bio uzbuđen, oprostio se danas od suigrača, izgledalo je to poprilično emotivno. I meni je bilo emotivno. Dinamo mora bez njega, on mora bez Dinama i želimo mu sve najbolje u budućnosti”.

Bjelica tvrdi da Dinamo ne treba kupovati nove igrače zbog njegovog odlaska:

”Nama će on nedostajai, za njega nema zamjene, to je svima jasno. No, netko će dobiti dobru prilikuda mu bude barem dostojna alternativa, ponajprije Majer, Ivanušec ili Gojak. Ne mislim da nekoga trebamo hitno dovesti zato što je otišao Olmo”.

Nenad Bjelica pun je hvale za novu sredinu mladog Španjolca koji se tako afirmirao u Dinamu:

”Dobar je  izabrao, a bilo je još ponuda. Olmo ide u klub koji  jako dobro razvija igrače, koji je u ovom trenutku prvi na ljestvici Bundeslige, koji je iz godine u godinu bolji, ima dobrog trenera, puno drži do mladih igrača i još igra Ligu prvaka. To je sigurno ekipa u kojoj će se on moći dobro razvijati. On še napredovati i sigurno će kasnije završiti u još većem klubu”.

Vezane vijesti

Komentari