fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

NESLUŽBENO NEMA ZARAŽENIH: Konačni rezultati testiranja za 1. HNL u petak
foto HINA/ Damir SENCAR/ ds
Nogomet

NESLUŽBENO NEMA ZARAŽENIH: Konačni rezultati testiranja za 1. HNL u petak 

Rezultati testiranja hrvatskih prvoligaša na korona virus, ne mogu se službeno znati prije nego se testiraju svi klubovi. Tek će onda HNS službeno objaviti te rezultate.

Ipak, neslužbeno se može čuti kako su rezultati u nekim dosad testiranim klubovima redom negativni. Primjerice, dinamovci su se prvi put na korona virus testirali u petak. Dogovor je navodno bio da im HNS-a dan kasnije jave rezultate, odnosno da nazovu ako bi netko od igrača, stručnog stožera ili ostalih testiranih ljudi bio pozitivan. No to se nije dogodilo što znači da su svi negativni na koronu. Slično se dogodilo i sa drugim klubovima gdje su se nogometaši testirali, točnije nitko od epidemiologa nije kontaktirao klubove da imaju pozitivnih nogometaša.

Prema odluci HNS-a u klubovima se testira 35 ljudi. Dinamo će, kao i svi ostali, klubovi ovoga tjedna imati i drugo testiranje.

– Uzeli smo svima bris nazofarinksa, a iduće je testiranje za pet dana kada će se ponoviti bris nazofarinksa, ali i uzeti uzorak krvi – rekao je u petak glavni liječnik hrvatskog prvaka Ivica Smodek.

Dakle, dinamovce u srijedu čekaju nova testiranja. A rezultati za sve klubove HNL-a bi se trebali znati za četiri-pet dana, a najkasnije u petak 22.svibnja.

Vezane vijesti

Komentari