fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

NETKO MORA PRESJEĆI! Direktor rekao: “Tour” bez gledatelja nema smisla”
Ostali sportovi

NETKO MORA PRESJEĆI! Direktor rekao: “Tour” bez gledatelja nema smisla” 

Direktor najveće svjetske biciklističke utrke “Tour de Francea” Christian Prudhomme izjavio je u četvrtak kako se ta utrka zasigurno neće održati bez gledatelja iako je francuska ministrica sporta Roxana Maracineanu najavila i takvu mogućnost.

“Utrka se sigurno neće održati bez gledatelja, a hoće li je biti ovisi o razvoju pandemije. Bit ‘Tour de Francea’ je u zanosu, entuzijazmu i nadasve osmijesima. Moramo vidjeti te osmjehe uz cestu. Sada je jedino bitna zdravstvena situacija u Francuskoj. Želio bih da se ‘Tour’ vozi i ovoga ljeta jer bi suprotno značilo kako se zemlja nalazi u katastrofalnoj situaciji”, izjavio je Prudhomme za magazin Sports Auvergne.

Ovogodišnji “Tour” trebao bi započeti 27. lipnja u Nici, a završiti 19. srpnja u Parizu.

Prudhomme je kazao kako će konačna odluka o ovogodišnjem “Touru” biti donesena do 15. svibnja.

Prošloga tjedna Maracineanu je izjavila kako francuska vlada razgovara s organizatorima “Toura” o mogućnosti organiziranja utrke bez gledatelja jer se “za razliku od ostalih natjecanja, ‘Tour’ u svom ekonomskom modelu ne oslanja na prodaju ulaznica jer je dolazak navijača uz trasu utrke besplatan te kako održavanje ‘Toura’ bez gledatelja ne bi bilo tako veliki gubitak jer bismo ga svi pratili putem maih ekrana”.

Vezane vijesti

Komentari