fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

28 svi 2022

Objava

NICK KYRGIOS NIJE “ZLOČESTI DEČKO”: “Tko je gladan donijeti ću mu hranu u stan”
Tenis

NICK KYRGIOS NIJE “ZLOČESTI DEČKO”: “Tko je gladan donijeti ću mu hranu u stan” 

Australski tenisač Nick Kyrgios pokazao je svoju suosjećajnu stranu najavivši u ponedjeljak kako će pomagati gladnima i ostavljati na kućnom pragu hranu onima koji do nje ne mogu doći u vrijeme pandemije koronavirusa.

Kyrgios, koji je prošle godine suspendiran zbog svog ponašanja na teniskom terenu, pokazao se junakom početkom 2020. godine kada se Australija borila s velikim požarima.

Njegov imidž “zločestog dečka” se pomijenio nakon što je njegov poziv teniskom svijetu pokrenuo kampanju kojom su sakupljeni milijuni dolara za žrtve požara prije i za vrijeme Australian Opena.

“Ako netko ne radi ili ne prima prihod ili je ostao bez hrane ili je jednostavno u teškoj situaciji …molim vas, nemojte ići spavati gladni”, napisao je Kyrgios na svom Instagram profilu.

“Nemojte se bojati ili sramiti se poslati mi privatnu poruku. Bit ću više nego sretan podijeliti s vama što god imam. Pa čak i kutiju tjestenine, krišku kruha ili malo mlijeka. Ostavit ću vam to pred vratima, bez ikakvih pitanja”, napisao je24-godišnji Kyrgios koji je, otkako je pandemija koronavirusa prekinula gotova sva sportska natjecanja, u svom domu u Canberri.

Vezane vijesti

Komentari