Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

05 velj 2023

Objava

NIJE KORONA: Smrt 14-godišnjeg nogometaša Atletica rasplakala Španjolsku
Nogomet

NIJE KORONA: Smrt 14-godišnjeg nogometaša Atletica rasplakala Španjolsku 

Španjolski nogometni klub Atletico Madrid jučer je objavio da je preminuo Christian Minchola, 14-godišnji nogometaš madridske momčadi rođen u Peruu.

Njegova smrt izazvala je burne reakcije u španjolskoj javnosti jer su se mnogi uplašili kako je mladić preminuo od koronavirusa, ali ESPN je javio da ima potvrdu iz kluba kako uzrok smrti ipak nije koronavirus.

Prema pisanju španjolskih medija da se iščitati kako je mladić umro od nedefinirane vrste raka, ali službene potvrde još uvijek nema.

Odmah nakon njegove smrti cijela Španjolska se solidarizirala s Christianovom obitelji i Atletico Madridom, a prvi je reagirao Koke, njegov seniorski suigrač i kapetan Atletica. Ovakva reakcija nije viđena još otkako je u kolovozu prošle godine preminula kći Luisa Enriquea.

“Život je nepošten. Ponosan sam što je nosio majicu našeg kluba. Želim suigračima, obitelji i prijateljima pružiti maksimalnu podršku. Počivaj u miru”, napisao je Koke.

Osim njega reagirali su i ostali klubovi, prije svih gradski rival Real, zatim Valencija, Real Sociedad, te Nogometni savez Španjolske. Čak i u ova strašna vremena za cijeli svijet i Španjolsku vidimo da postoji život i nažalost smrt i daleko od koronavirusa.

Vezane vijesti

Komentari