fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

NIJE SAMO NAGAĐANJE: Leo Messi nezadovoljan, razmišlja o odlasku u Man. City
Nogomet

NIJE SAMO NAGAĐANJE: Leo Messi nezadovoljan, razmišlja o odlasku u Man. City 

Španjolska „Marca” zorno opisuje dramatičnu situaciju u Barceloni, sukob direktora Erica Abidala s najboljim igračem Messijem.

Problem su rezultati, smjene trenera, ozljeda Suareza i nezadovoljstvo Messija kojeg se apostrofira kao glavnog nezadovoljnika stanjem u momčadi.

Messi je već odgovarao oštrim tonom Abidalu i to javno, putem društvenih mreža:

„Iskreno, ne volim raditi ove stvari no svatko treba biti odgovoran prema svojim zadaćama i donositi odluke koje mu pripadaju. Igrači s obzirom na ono što se događa na terenu prvi smo prepoznaju kada nešto nije u redu. Osobe iz ureda sportskog direktora također trebaju preuzeti svoju odgovornost, te se trebaju baviti onime za što su zadužene. Na kraju, smatram da kada se prozivaju igrači, da je potrebno iznijeti njihova imena jer nas se u protivnom sve ocrnjuje te se pothranjuju stvari koje nisu istinite”, naveo je Messi.

„Marca”, nadalje, špekulira da je Messi nezadovoljan i da bi mogao otići u Manchester City, kod Guardiole, a ta spoznaja izaziva ogorčenje kod navijača Barcelone. K tome, Barcelona u klub kao zamjenu želi dovesti napadača Getafea Angela Rodrigueza, čovjeka koji je zabio 13 golova 27 utakmica. On bi bio zamjena za Suareza, a čini se da se Messi ne slaže s tim izborom.

Da nešto nije u redu u odnosima uprave i igrača vidi se i po situaciji koju proživljava naš Rakitić. Čas ostaje u klubu, čas je u Sevilli, Juventusu, Atleticu. Njegove izjave isto potvrđuju nezadovoljstvo u momčadi. Sjetimo se što je rekao nedavno:

„Ne zaslužujem, niti sam zaslužio, određeno ponašanje. Mogu jasno reći da je bilo više stvari koje mi se nisu svidjele. To znaju oni koje donose odluke, a to znamo i mi. No ponekad moraš prihvatiti stvari koje ne razumiješ i gledati prema naprijed”.

Vezane vijesti

Komentari