fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

NIJE SLUŽBENO, ALI:   Euro se odgađa za ljeto sljedeće godine
Nogomet

NIJE SLUŽBENO, ALI: Euro se odgađa za ljeto sljedeće godine 

Prema neslužbenim vijestima čelnici Europskog nogometnog saveza (UEFA) odgodit će nogometni EURO koji je trebao biti održan ovog ljeta, za termin od 11. lipnja do 11. srpnja 2021.

To je bio prijedlog koji su na jutarnjoj video konferenciji predsjedniku UEFA-e Aleksanderu Čeferinu i glavnom tajniku Theodoreu Theodoridisu iznijeli predstavnici Udruge europskih klubova (ECA), predstavnici nacionalnih liga i Svjetskog sindikata profesionalnih nogometaša (FIFPro), a o kojem se od 13 sati izjašnjavaju predstavnici nacionalnih saveza.

Vijest o odgodi Europskog nogometnog prvenstva prenijeli su mnogi europski mediji, a objavio je i Norveški nogometni savez.

Prema spomenutom prijedlogu ovo bi ljeto, bude li to moguće, bilo iskorišteno za dovršetak prekinutih natjecanja, nacionalnih prvenstava, Lige prvaka i Europske lige.

Čelnicima UEFA-e ostaje posao usuglašavanja kalendara za 2021. godinu u kojoj su trebala biti održana brojna druga natjecanja čiji se originalni termini preklapaju s novim terminom za odigravanje EURA.

Vezane vijesti

Komentari