fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

NIKO KOVAČ PRVI PUTA NAKON OTKAZA: Zanimaju me Engleska i Španjolska
facebook/niko kovac
Nogomet

NIKO KOVAČ PRVI PUTA NAKON OTKAZA: Zanimaju me Engleska i Španjolska 

Niko Kovač dugo se držao podalje od medija. Otkako je početkom studenoga otpušten u Bayernu, nije se pretjerano gurao ispred mikrofona, a novinari su ga uspjeli locirati tek na nekoliko utakmica engleske Premier lige iz čega su izvukli zaključak da se sprema put Otoka.

Vezali su ga uz Arsenal, Everton i West Ham, međutim ispostavilo se da posao ipak nije tražio. Zašto? Jer mu je bilo do odmora, a sada je to i otkrio za austrijsku televizijsku postaju Servus TV, u svom prvom nastupu otkako je napustio njemačkog prvaka. Hrvatski je strateg napokon sjeo ispred kamera, pa otkrio da se odmara u Salzburgu i da uživa u čemu nije mogao sve ove godine. – Zadnja dva tjedna uživao sam u skijanju. Takvo što si nisam priuštio punih 13 godina! Uživam u slobodnom vremenu, puno putujem, a kao veliki obožavatelj američkog nogometa, imao sam priliku i otputovati u Miami i uživo gledati Superbowl – kazao je Niko i priznao da se odmoru bliži kraj. – Osjećam napetost u sebi, pa pretpostavljam da ću se od ljeta ponovo angažirati, spremam se na to. Gdje? Od Bayerna puno dalje ne ide, ali to nije ni toliko važno. Budem li se mogao identificirati s nekim klubom, osjetim li se u toj sredini cijenjenim i u prilici da nešto ostvarim, preuzet ću ga. Sviđaju mi se Engleska, Španjolska, no i dalje mi je zanimljiva i Bundesliga – naglasio je nekadašnji strateg Vatrenih i napomenuo da se ne vidi na klupi neke reprezentacije tako skoro:

– Lijepo je biti izbornik, ali mi je daleko zabavnije nalaziti se svakodnevno u akciji.

Svršetak priče u Bayernu, kaže, nije ga ražalostio niti slomio.

– Ma na sve to iz prošlosti gledam na pozitivan način. Proveo sam u Bundesligi tri i pol godine, te mogu reći da sam zahvaljujući tom razdoblju postao bolji trener. U Münchenu sam ipak bio uspješan i svašta naučio. Zahvalan sam na prilici jer svatko želi u Bayern, a samo mali broj trenera dobije prigodu voditi ga. I to ću stečeno iskustvo znati koristiti. A što se Bayerna tiče, i dalje se veselim svakoj njegovoj pobjedi. Eto, u ponedjeljak sam nazvao svog nasljednika Hansija Flicka kako bi mu poželio sretan rođendan, ali i svu sreću protiv Chelseaja u Londonu u osmini Lige prvaka – zaključio je.

Vezane vijesti

Komentari