fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

NIŠTA OD PREMIJER LIGE: Šest pozitivnih u tri kluba, taji se identitet
Foto: HINA/EPA/ANDY RAIN
Nogomet

NIŠTA OD PREMIJER LIGE: Šest pozitivnih u tri kluba, taji se identitet 

Izgleda da od nastavka najjače lige na svijetu na kraju ipak neće biti ništa. Ne nastave li Englezi, onda je upitan i nastup njihovih klubova u završnicama Lige prvaka i Lige Europe. No krenimo redom.

Šest pozitivnih nalaza na COVID-19 otkrilo je testiranje među igračima i klupskim osobljem u tri kluba Premier lige, koje je provedeno tijekom nedjelje i ponedjeljka uoči početka zajedničkih beskontaktnih treninga.

Provedeno je ukupno 748 testova, a šest neimenovanih osoba, igrača ili klupskih zaposlenika, bilo je pozitivno. Oni će sada morati sljedećih sedam dana provesti u samoizolaciji.

“Premier liga donosi opću informaciju u svrhu transparentnosti i integriteta natjecanja. Podrobnije informacije o klubovima i pojedincima neće biti obznanjeni od strane lige, a rezultati će i dalje biti predstavljeni javnosti na isti način nakon svakog sljedećeg kruga testiranja”, stoji u priopćenju Premier lige.

Englesko nogometno prvenstvo prekinuto je 13. ožujka, a kao mogući datum nastavka natjecanja spominjan je 12. lipnja. No, sa svakim novim pozitivnim rezultatom na testiranjima, taj bi se datum mogao prolongirati. Do kraja natjecanja ostale su još ukupno 92 utakmice.

U utorak su klubovi počeli s prvom fazom povratka treninzima. Igračima je dopušten rad u manjim skupinama s najviše pet članova, a nitko od igrača ne smije trenirati duže od 75 minuta. Igrači se tijekom treninga moraju pridržavati i ostalih mjera kao što je držanje socijalnog razmaka.

Vezane vijesti

Komentari