fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

28 svi 2022

Objava

NOGOMETNI VELIKANI U AKCIJI: Sjajna gesta Reala, Intera i Bayerna
foto: HINA/EPA/RODRIGO JIMENEZ
Nogomet

NOGOMETNI VELIKANI U AKCIJI: Sjajna gesta Reala, Intera i Bayerna 

Nogometni klubovi Inter, Real Madrid i minhenski Bayern zajedno će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica s ciljem prikupljanja sredstava za zdravstvene ustanove i djelatnike koji su na prvoj liniji boijišnice protiv koronavirusa.

“Europski kup solidarnosti – nogomet za heroje” igrat će se 2021. godine, s ciljem “zajedničkog slanja poruke solidarnosti i isticanja važnosti kohezije između europskih zemalja, slanja konkretne pomoći medicinskim djelatnicima i bolnicama”, objavili su na svojim stranicama Nerazzurri.

Točno održavanje ovog prijateljskog turnira bit će poznat kada budu poznati i kalendari svake momčadi i kada se navijači budu mogli vratiti na stadion.

“Pandemija je snažno pogodila stanovništvo diljem svijeta. Velika predanost zdravstvenog osoblja bila je presudna kako bismo mogli gledati prema budućnosti”, izjavio je predsjednik Intera Steven Zhang.

“Ovom inicijativom želimo im zahvaliti i proslaviti njihov rad, a istovremeno poslati poruku jedinstva i solidarnosti među narodima”, dodao je.

Prihod od svih utakmica ići će zdravstvenim ustanovama. Utakmica Inter-Bayern igrala bi se u Milanu, a u Madridu Inter-Real, dok bi u Muenchenu igrali Bayern i Real.

Vezane vijesti

Komentari