fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

OČITO MU NIJE DOSTA BATINA: Cormier ponovno izazvao Stipu Miočića!
foto: facebook/Stipe Miočić
Ostali sportovi

OČITO MU NIJE DOSTA BATINA: Cormier ponovno izazvao Stipu Miočića! 

Daniel Cormier je na posljednjoj rang ljestvici UFC-ove poluteške kategorije pao za jedno mjesto ponajviše radi neaktivnosti. Trenutačno je šesti izazivač Jonu Jonesu. No to ga previše ne brine jer ponovno poručuje: “Čekam Stipu, ne zanima me spuštanje u -93kg kategoriju!”.

I DC je, baš kao i mnoge UFC-ove zvijezde, posljednjih dana prisutan u Las Vegasu, gdje odrađuje promotivne zadatke za svog poslodavca uoči velikog UFC-a 248. Odgovarajući na pitanja novinara, bivši prvak je ustvrdio “kako nema više nikakve želje za nastupom u poluteškoj kategoriji”, piše Fightsite.

“Vidite kako padam prema dolje na tim ljestvicama, vjerujem da znaju da se ne planiram više tamo boriti. Ne planiram se više spuštati u -93kg, ali ne znam. Zaista ne znam. Trenutačno se bavim svojim poslom, počeo sam trenirati i pokušavam ostati zdrav. Samo da sam zdrav. Želim biti u mogućnosti trenirati kao što mogu”, objašnjava Cormier i u nastavku dio odgovornosti za posljednji poraz od Stipe i gubitak titule prebacuje na ozljedu leđa i operativni zahvat koji je prošao prije tog dvoboja.

“Želim biti zdrav i biti u mogućnosti trenirati punom snagom. Uoči posljednjeg meča nisam neke stvari mogao odraditi kako treba. Khabib je imao istu operaciju i rekao mi je da ti treba godina dana da bi se vratio tamo gdje si bio. Ja se tek sada vraćam tamo”, dodao je DC.

“Nadam se samo još tom jednom trenutku… kada ću ponovno uzeti pojas UFC prvaka. Volio bih to odraditi sa Stipom Miočićem”, zaključio je.

 

Vezane vijesti

Komentari