fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

OD NJEGA JE TO NORMALNO: Ibrahimović pokrenuo veliku humanitarnu akciju
Foto: HINA/EPA/MATTEO BAZZI
Nogomet

OD NJEGA JE TO NORMALNO: Ibrahimović pokrenuo veliku humanitarnu akciju 

Švedski nogometaš i član Milana Zlatan Ibrahimović donirao je sto tisuća eura za borbu protiv pandemije koronavirusa u Italiji i započeo prikupljanje sredstava s ciljem da se prikupi milijun eura.

– Italija mi je uvijek davala toliko puno i u ovom dramatičnom trenutku ja želim vratiti još više državi koju volim. Odlučio sam pokrenuti akciju prikupljanja pomoći i medicinske opreme za bolnice te koristim svoje društvene mreže i glas kako bi proširio poruku. Situacija je ozbiljna pa pozivam i računam na velikodušnost i solidarnost svih znanih i neznanih, prije svega mojih prijatelja profesionalnih sportaša, neka pomognu koliko god mogu kako bismo zaustavili ovaj virus. Ne radi se samo o videu, trebamo konkretnu pomoć. Zajedno možemo pomoći bolnicama, doktorima i medicinskim sestrama, koji svakodnevno nesebično spašavaju naše živote. I zapamtite, ako virus ne dođe po Zlatana, Zlatan će doći po virus!, napisao je Ibrahimović.

Šveđanin je u svojoj karijeri u Italiji nastupao za Juventus, Inter i Milan. A ove se zime vratio u Milan nakon što je ranije igrao za američki LA Galaxy.

Vezane vijesti

Komentari