fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

OGORČENI TRENER LIVERPOOLA: Klopp  pobijesnio zbog pregustog rasporeda utakmica, s pravom!
screenshot
Nogomet

OGORČENI TRENER LIVERPOOLA: Klopp pobijesnio zbog pregustog rasporeda utakmica, s pravom! 

Oni neupućeni nisu mogli vjerovati u rezultat kup utakmice Aston Ville i Liverpoola. Aston Villa je pobijedila Liverpool čak s 5-0. No, Liverpool je nastupio s juniorima, jer drugog rješenja nije ni imao. Bila je to najmlađa postava ovoga kluba u dugoj, 127-godišnjoj povijesti.

Naime, već drugi dan Liverpool igra utakmicu klupskog svjetskog prvenstva protiv urugvajskog Monterreya. Trener Liverpoola morao se odlučiti na ovako drastičan potez koji je svratio pozornost na krupan problem europskog i svjetskog nogometa.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp stalno ponavlja istu priču, ali odjeka nema.

“Potpuno je jasno da je previše utakmica svi koji su u nogometu to ću vam reći. Engleska Premier liga je vrhunsko natjecanje, a cijeli raspored je brutalan. Tu je i svjetsko prvenstvo, engleski kupovi, sve skupa nije to za izdržati. Nešto se mora promijeniti, jer sve skupa mi izgleda besmisleno”.

U kratkim crtama potpuno je jasno zašto se nogomet igra tako često i zašto je raspored pretrpan.

Dva su glavna razloga – kladionice i televizijska prava. Sedam dana u tjednu se stalno igra, natjecanja su se proširala i igra se svih tjedan dana, satima. Oni koji se klade mogu se neprestance kladiti, a televizijska prava se prodaju kroz cijeli dan svih sedam dana u tjednu, novac se gomila i igrače i trenera malo tko pita.

A vrijeme koje je prije bilo predviđeno za odmor koristi se za reprezentativne akcije.

Vezane vijesti

Komentari