fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 svi 2022

Objava

OLMO OTKRIVA SVOJE SNOVE: „Evo zašto sam se odlučio za Leipzig”
Nogomet

OLMO OTKRIVA SVOJE SNOVE: „Evo zašto sam se odlučio za Leipzig” 

”Europsko prvenstvo u španjolskom dresu moj je san. Još ima dosta do toga, ali nastavit ću raditi. Prvo moram pobjeđivati ovdje, u Leipzigu, i budem li dobar sigurno ću dobiti priliku„, rekao je Šanjolac Dani Olmo, sada član Leipziga, a donedavno zagrebačkog Dinama.
Razgovarao je s novinarima nakon finih 0-0 Leipziga u gostima protiv Bayerna iz Muenchena.
”U drugom poluvremenu malo smo se probudili, imali smo više prilika, ali nismo uspjeli. Sretni smo s bodom na Allianz Areni. Trener Nagelsmann nam je rekao na poluvremenu. da više pritišćemo. U prvom poluvremenu bili smo povučeni, a u drugom smo se opustili i došlo je više prilika. To je put, sad imamo Werder kod kuće i važno je nastaviti dizati se”.
O Leipzigu ima samo riječi hvale…
”Jako dobro sam se snašao. Presretan sam. Suigrači su me primili za desetku, priredio mi je jako dobru dobrodošlicu i stručni stožer. Svaki dan učim taktičke stvari koje trener želi od mene. Malo-pomalo poboljšavam se i prilagođavam igri momčadi”.
Za službenu stranicu Bundeslige još kaže:
„Konkretno, za Leipzig sam se odlučio sam se zbog dobrog projekta, bitno mi je ulaganje u mlade igrače i način rada. Također, poziv Juliana i posjet Markusa u Zagrebu privolili su me da se odlučim za njih. Jednostavno, interes koji su imali. Znao sam da je to bio najbolji izbor. Bundesliga me je uvijek privlačila. Sad kad sam ovdje pokušat ću pokazati da mogu i uspjeti. Vrlo je jaka liga, fizički zahtjevna, s puno promjena ritma, kontranapada i igra se direktno. Treba se naviknuti, to je jedna od najboljih liga svijeta. Ako se prilagodiš, možeš se poboljšati”

Vezane vijesti

Komentari