fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

28 svi 2022

Objava

ON JE ‘BOLESTAN’: Australski Hrvat Bernard Tomić lagao da ima koronavirus!?
izvor: twitter/atp tour
Korona virus

ON JE ‘BOLESTAN’: Australski Hrvat Bernard Tomić lagao da ima koronavirus!? 

Bio je uvjeren da ima korona virus. Međutim, potvrda da je Australac hrvatskih korijena zaražen nikad nije došla, a nije, prema Andreji Petković, jer je sve – izmislio.

Ne osjećam se dobro. Imam kratak dah, pao mi je i imunitet. U samoizolaciji sam, kako su i savjetovali. Nisu me testirali, ali imam sve simptome, govorio je Bernard Tomić (27) prije deset dana.

U prijevodu, bio je uvjeren da ima korona virus. Međutim, potvrda da je Australac hrvatskih korijena, trenutno 202. tenisač svijeta, zaražen nikad nije došla, a nije, prema Andreji Petković (32), jer je sve – izmislio.

– Konstantno priča glupost, a to je bila zadnja – rekla je Tuzlanka, nekad deveta igračica svijeta koja igra pod njemačkom zastavom, novinaru Tilu Jungu.

– Čula sam se s njim prije nekoliko dana i priznao je da je lagao te da nije uopće znao zbog čega. Znamo svi da je on buntovan, to je sve zbog njegovog karaktera i balkanskih korijena.

Tomić je više poznat po svom bahatom i nekulturnom ponašanju i izjavama nego po tenisu o čemu svjedoči i njegov trenutni ranking na ATP listi (202.) te činjenica da su ga zbog izjava i ponašanja napustili i neki sponzori poput Heada.

Vezane vijesti

Komentari