fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

ON JE RIZIČNA SKUPINA Ivan Klasnić ima poruku: “Molim vas, držite se pravila”
Nogomet

ON JE RIZIČNA SKUPINA Ivan Klasnić ima poruku: “Molim vas, držite se pravila” 

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (40), koji se nalazi u rizičnoj skupini koju napada koronavirus, poslao je poruku preko društvenih mreža poručivši ljudima da se drže pravila.

“Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu. Nažalost, moj imuni sustav nije tako dobar kao tvoj, što je sigurno posljedica moje tri translpatacije bubrega. Molim te, nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila,” napisao je Klasnić na Instragamu.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije je imao tri transplatacije bubrega i nalazi se u rizičnoj skupini ljudi koje napada koronavirus. Nedavno je i obolio i od virusa zbog kojeg je ostao bez kose.

Bivši napadač St. Paulija, Werdera, Nantesa, Boltona i Mainza pružio je podršku i liječnicima i ostalom mediciskom osoblju koji se već danima neumorno rade na sprečavanju širenja koronavirusa.

“Liječnici i sav bolnički personal su dosegli svoj limit, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla,” poručio je Klasnić koji je u dresu “vatrenih” upisao 41 nastup i postigao 12 golova.

Vezane vijesti

Komentari