fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

OSJEČANI OGORČENI NA SUCE I VAR: “I mi bi tri penala”
facebook/NK Osijek
Nogomet

OSJEČANI OGORČENI NA SUCE I VAR: “I mi bi tri penala” 

U NK Osijek su jako nezadovoljni načinom na koji je sudac Marin Vidulin dijelio pravdu u susretu protiv Intera iz Zaprešića. Osječani ga smatraju najvećim krivcem za to što nisu uzeli tri boda u tom susretu.

Najviše mu zamjeraju vrlo rano isključenje Dmitra Lope, kojem je Vidulin put u svlačionicu pokazao već nakon 15 minuta igre s dva žuta kartona.

Odmah nakon susreta trener Ivica Kulešević komentirao je suđenje.

“Ne mogu se oteti dojmu kako smo oštećeni kod tog isključenja Lope. Prelako su mu pokazana ta dva žuta kartona u vrlo ranoj fazi utakmice, što je naravno izravno utjecalo na njezin daljnji tijek”, rekao je Kulešević.

Slično misli i njegov nadređeni, predsjednik Osijeka Ivan Meštrović, koji je za regionalni Glas Slavonije komentirao suđenje.

“Ljuti nas što kod hrvatskih sudaca nemamo isti tretman kao naši konkurenti. Baš me zanima bi li igraču Dinama ili Hajduka tako lako i brzo bila pokazana dva žuta kartona. Čisto sumnjam i to je nešto zbog čega nećemo šutjeti. Mislite li da bi Osijeku VAR dosudio tri kaznena udarca? Nisu problem pogreške, one se događaju, ali ako suci nemaju isti kriterij prema svima, onda imamo ozbiljan problem”, rekao je Meštrović pa dodao:

“Kada sude Dinamu, suci to čine sa strahom jer pogriješiti na štetu Dinama nosi za njih posljedice. Slično je i u Splitu, samo što je tamo strah izazvan drugim razlozima jer je opće raspoloženje prema arbitrima negativno, a u Rijeci pritisci stižu sa svih strana. I s tribina i s terena. Samo mi u Osijeku, onako ravničarski, pomirljivo reagiramo na neujednačene kriterije sudaca u odnosu prema nama. Smatramo kako smo zaslužili mnogo više respekta kod ljudi u crnom. Pokušali smo te probleme koji nisu od jučer riješiti na institucionalan način, ali to očito ne daje nikakve rezultate.”

Možda bi bilo bolje da razmisle kako to da nakon odličnih igara u pripremnom periodu u prve dvije utakmice proljetnog dijela HNL-a su zabili samo jedan pogodak!?

Vezane vijesti

Komentari