fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

OVO JE CIRKUS: Sad Milan, kao tjedan prije Barcelona, demantira  ponudu za Olma
screenshot
Nogomet

OVO JE CIRKUS: Sad Milan, kao tjedan prije Barcelona, demantira ponudu za Olma 

Je li se sve događa slučajno ili postoji namjera. Naime, nakon što je jučer plasirana vijest da je AC Milan uputio  Dinamu ponudu za Španjolca Danija Olma, u visini od 30 milijuna eura, ista je demantirana.

Navlas isto se dogodilo nekoliko dana prije kada je Barcelona demantirala slanje Dinamu svoje ponude za igrača koji je ponikao u njenim redovima, a afirmirao se u Dinamu.

Dinamo je očito u nervozi, jer svakim danom  Olmu će cijena biti manja, s obzirom da ugovor s Dinamom ima samo na još godinu i pol. Olmo je odbio novi ugovor s Dinamom i pošto-poto želi otići.

“Ljetos je bilo idealno vrijeme za sljedeći korak. Na kraju se nije dogodilo i rekao sam već da sam bio podjednako sretan i tužan. Sretan jer sam igrao Ligu prvaka s Dinamom, ali moj ciklus je u Hrvatskoj sada završio. Želim napraviti novi korak u karijeri i nastaviti se razvijati”,  kaže Olmo dok čeka transfer.

Vijest koja je  puštena u eter glasila je  poput melema na Dinamovu ranu, spominjao se i Zvonimir Boban kao inicijator transfera. Čak je bila navedena i svota odštete – tridesetak milijuna eura. I da, rečeno je da su pregovori u tijeku.

Stvari stoje ovako, Milan je demantirao slanje ponude, za ovaj zimski prijelazni rok. Baš tako je naglašeno. No, poznavajući kako bogati klubovi posluju, Milan će pričekati ljetni rok kada bi Olmu u mnogome pala cijena.

Ponuda za Olma sigurno ima, ali pitanje je zadovoljavaju li Dinamove apetite. Opet, Dinamo mora biti pribran i mudar jer imati nezadovoljnog igrača u svojoj momčadi kojem zbog toga i pada cijena isto je opasnost. Uglavnom, Olmo je na prodaju, čeka se nekih dvadesetak i više milijuna eura, pa čak i da se premaši rekord Pjacinog transfera u Juventus koji je iznosio 22 milijuna.

No, cijela priča s ponudama poprima malo  razmjere cirkusa i cijenkanja.

 

 

Vezane vijesti

Komentari