fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

OVO SE NIKAD NIJE DOGODILO:  Za dvoboj Hrvatske i Mađarske 34 tisuće ulaznica prodano za manje od 24 sata
Nogomet

OVO SE NIKAD NIJE DOGODILO: Za dvoboj Hrvatske i Mađarske 34 tisuće ulaznica prodano za manje od 24 sata 

Putem internetske prodaje, kao i prodaje na šalterima u Splitu kod Spaladium arene u manje od 24 sata prodane su baš sve ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Mađarske koja će se igrati u Splitu 10. listopada. Potvrdilo se time silno zanimanje i Splićana i Dalmacije, pa i Hercegovine da konačno u svojoj blizini vide utakmicu reprezentacije.

Mnogi koji su čekali u redovima ostali su bez ulaznice, a odmah je procvalo i crno tržište, te se već sada nude ulaznice po kud i kamo većoj cijeni. Kada šverceri imaju posla to je znak da je zanimanje golemo. Zbog svih događaja, poziva dijela navijača da se bojkotira reprezentacije zbog dugogodišnjeg zanemarivanja Splita neki su mislii da će reprezentaciju dočekati poluprazan Poljud. No, dogodilo se upravo suprotno.

Kako stvari izgledaju, da Split ima i duplo veći stadion bio bi ispunjen do posljednjeg mjesta. Zadnji puta reprezentacija je igrala u Splitu prije četiri godine protiv Italije i to pred praznim tribinama zbog nereda naših navijača na utakmici u Milanu protiv Italije. A na Poljudu je tijekom utakmice osvanuo i nacistički simbol, pa su Savez i reprezentacija zbog toga opet bili kažnjeni. Sigurno će u Splitu za vrijeme ove utamkice biti pojačane mjere sigurnosti.

Inače, veliko je zanimanje hrvatskih navijača i za odlazak u Cardiff na utakmicu protiv Walesa koja će se igrati tri dana kasnije, 13. listopada.

Vezane vijesti

Komentari