Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 ožu 2023

Objava

PANIKA U RUSKOM KLUBU: Kako nastupiti uz zaraženih šest igrača i dva trenera?
Nogomet

PANIKA U RUSKOM KLUBU: Kako nastupiti uz zaraženih šest igrača i dva trenera? 

Šest igrača i dva trenera ruskog nogometnog prvoligaša Orenburga, u čijim redovima igra i hrvatski nogometaš Danijel Miškić, pozitivno je na koronavirus objavio je klub na svojim stranicama.

Ruski klub nije otkrio njihove identitete, tek kako se radi o šest nogometaša i dva člana stručnog stožera koji su završili u izolaciji.

Zbog toga je subotnja utakmica 24. kola ruskog prvenstva između Orenburga i Krasnodara pod velikim upitnikom.

Uskoro ćemo vidjeti hoće li Krasnodar, koji se bori za naslov prvaka, pristati na odgodu ili inzistirati na susretu kao što je to prošlog tjedna učinio Soči nakon što je cijela momčad Rostova završila u karanteni zbog sumnje da je šest igrača zaraženo koronavirusom.

Rostov je testirao 48 članova momčadi, stručnog stožera i dužnosnika kluba, a šest igrača je imalo rezultate koji su odstupili od normalnih zbog čega su svi završili u karanteni.

Ruski nogometni savez je zamolio Soči da pristane na odgodu ligaške utakmice protiv Rostova, ali Soči nije pokazao razumijevanje i utakmica je odigrana. Kako je cijela prva momčad bila u karanteni, Rostov je nastupio s juniorima i izgubio 1-10.

Do sada je u Rusiji više od 620.000 zaraženih koronavirusom, a umrlo je više od 8.600 ljudi.

Vezane vijesti

Komentari