fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

PLENKOVIĆ, BANDIĆ, ŠUKER: Nacionalni stadion se gradi odmah nakon kriznih mjera
Nogomet

PLENKOVIĆ, BANDIĆ, ŠUKER: Nacionalni stadion se gradi odmah nakon kriznih mjera 

U jeku krize zbog pandemije evo vijesti koja će neke (ne)ugodno iznenaditi. Na telefonskoj sjednici premijera Andreja Plenkovića, gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza odlučeno je da se, zbog potrebe gospodarskog oporavka, što prije, ako ne i odmah nakon pandemije, krene u izgradnju novog nacionalnog stadiona. Na lokaciji Blato – nedaleko Zagreba.
„Imamo imidž zemlje koja je jaka u nogometu, moramo poraditi na tome da se napravi nacionalni stadion. Našli smo modele kako to riješiti, bez nekih enormnih financijskih troškova. Bio bi red da imamo moderan, ne pretjerano velik, do 30 tisuća mjesta i ne pretjerano skup stadion. U posao će se krenuti odmah, čim sve ovo završi”!
Davor Šuker je prisnažio:
“Izgradnja nacionalnog stadiona ne samo da je realna, ona je potrebna. To se mora napraviti što prije i ako se tome ozbiljno pristupi odmah, a jesmo, za najkasnije dvije godine stadion može biti završen”.
Milan Bandić je u svom stilu rekao:
“Molim vas, nemojte govoriti nacionalni stadion pod znakovima navodnika. Pod kojom zastavom vi živite i u kojoj zemlji? Učinili smo sve da napravimo nacionalni stadion. To će biti hrvatski nogometni dom. Potrošit ćemo novaca manje nego ono što su nogometaši napravili za ugled ove zemlje. Sve je pripremljeno, radovi kreću čim prođu mjere kriznog stožera nacionalne zaštite. Zagreb je jedini istinski veliki grad u ovoj zemlji, svidjelo se to nekome ili ne, i taj grad treba imati nacionalni stadion, a Dinamo treba imati svoj. Nema problema tu i napravit ćemo”!

Prvi aprililili! Ha-ha-ha. Svjetski dan šale!

Vezane vijesti

Komentari