Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

POČELO JE: Borna Ćorić pozitivan na koronavirus!
foto: HINA
Tenis

POČELO JE: Borna Ćorić pozitivan na koronavirus! 

U Zadru se događa ono što se moglo i očekivati nakon što se doznalo da je bugarski tenisač  Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. Načelnik Stožera civilne zaštite za Zadarsku županiju Šime Vicković objavio je da još troje tenisača ima virus, a među njima je – kako je objavila televizija N1- i hrvatski tenisač Borna Ćorić, te kondicijski trener Grigora Dimitrova.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić potvrdio je u ponedjeljak na svom Instragram profilu da je pozitivan, dodajući da se osjeća dobro.

“Bok svima! Želim vas sve obavijestiti da sam pozitivan na COVID-19. Također želim pozvati sve koji ste bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testirate. Jako mi je žao ako sam nekoga zarazio. Osjećam se dobro i nemam simptome”, naisao je Ćorić na Instragramu.

Bojimo se da tu nije kraj loših vijesti. Proteklih dana Dimitrov je bio u dodiru s mnogima od  tenisača, najviše sa Novakom Đokovićem, košarkašima Zadra, hostesama, djecom, VIP uzvanicima…

– Organizira se smještaj, tzv karantena u kojoj će biti smještene igrače pozitivne na koronavirus i stručno osoblje, u izradi je i popis njihovih kontakata. Formirani su dodatni timovi, otvorene telefonske linije – rekao je Vicković za HRT.

Teniske zvijezde koje su nastupile na teniskom turniru ‘Adria Tour’ u Zadru u nedjelju kasno navečer dovezene su ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gdje ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije dr. Alan Medić. Bilo je tamo gotovo cijelo društvo koje je preko vikenda uveseljavalo brojnu publiku na Višnjiku – Marin Čilić, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Donna Vekić.

No, među teniskim zvijezdama nije bilo prvog igrača svijeta i inicijatora Adria Toura, Novaka Đokovića. Mediji u Srbiji prenose kako se Đoković vratio u Beograd gdje će posjetiti liječnika i odlučiti o daljnjim koracima.

Vezane vijesti

Komentari