fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

PORUKA HRVATSKE VOJSKE RUKOMETAŠIMA I VATERPOLISTIMA: “Hrabrost je naše bilo”!
Rukomet

PORUKA HRVATSKE VOJSKE RUKOMETAŠIMA I VATERPOLISTIMA: “Hrabrost je naše bilo”! 

Hrvatska vojska poslala je podršku hrvatskim rukometašima i vaterpolistima u borbi za zlato i broncu u nedjeljnim velikim utakmicama naših reprezentacija.

Simbolički i od srca, pobjednicima su poslali podršku onima koji su pobjednici.

Pripadnici HV-a  uoči finalne utakmice hrvatske rukometne reprezentacije na Europskom rukometnom prvenstvu i utakmice za broncu hrvatske vaterpolske reprezentacije na Europskom prvenstvu u vaterpolu, poslali su poruku podrške hrvatskim sportašima:

“Hrabrost je bilo Hrvatske. Svi zajedno do pobjede!”.

“Hrvatska vojska navija za vas, ponosni smo na sve vaše uspjehe”, poručili su hrvatski vojnici.

“Uvjeren sam u vrhunske rezultate naših rukometaša i vaterpolista, učinili su nas ponosnim. Hrvatska je najjača kada nam srca kucaju kao jedno, hvala našim sportašima što nas uvijek na to podsjete. Idemo po pobjede”, poručio je potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević.

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH, general zbora Mirko Šundov poželio je hrvatskim sportašima utakmice koje će cijela Hrvatska, ali i svijet još dugo pamtiti.

“Srce nam zbog vas i vaših uspjeha kuca jače i ponosnije. Hvala vam što zbog vas iznova utvrđujemo kako je zajedništvo i timski rad put prema uspjesima koji će se prepričavati još generacijama. Idemo do pobjede”, rekao je general Šundov.

Vezane vijesti

Komentari