fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

19 svi 2022

Objava

PORUKA IVICA KOSTELIĆA: ”Bravo Zubčiću, pogledaj pobjedi u oči””
Hina
Tenis

PORUKA IVICA KOSTELIĆA: ”Bravo Zubčiću, pogledaj pobjedi u oči”” 

Ivica Kostelić je nakon sjajnog rezultata našeg skijaša Filipa Zubčića na veleslalomskoj utrci u Garmisch Partenkirchenu poslao porukun putem društvenih mreža

”Bravo Cubo! Iz utrke u utrku Cubo pokazuje svoju zrelost. Nije on više toliko razigrani dječak koliko čvrsti atleta – premda znam će u njemu bez sumnje uvijek ostati dovoljno dječačkog žara koji ga krasi. Veliko mi je zadovoljstvo pratiti njegovo sazrijevanje. Spreman je pogledati pobjedi u oči.”

Podsjetimo, 27-godišnji Filip Zubčić umalo je po drugi puta u karijeri završio na postolju u utrkama Svjetskog kupa. U nedjelju je u veleslalomu u njemačkom Garmisch Partenkirchenu osvojio četvrto mjesto zaostavši za pobjednikom, Francuzom Alexisom Pinturaultom 35 stotinki.

Zubčić je nakon prve vožnje bio deveti, ali u drugoj utrci ostvario je najbolje vrijeme, što mu je na kraju donijelo četvrto mjesto. Švicarac Loic Meillard (+0,16) bio je drugi, a treće mjesto osvojio je Norvežanin Leif Kristian Nestvold-Haugen (+0,24). 

Zubčić je tako po četvrti puta ove sezone bio među deset najboljih u svojoj najjačoj disciplini, s tim da je 11. siječnja u Adelbodenu zauzeo drugo mjesto u veleslalomu, što mu je najbolji rezultat u karijeri. Ujedno, hrvatski skijaš probio se na četvrto mjesto u poretku veleslalomaša, ima 188 bodova. Ispred njega su Slovenac Žan Kranjec (315 bodova).

Vezane vijesti

Komentari