Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

POTVRĐENO: I Đoković pozitivan na koronavirus!
Foto: HINA
Tenis

POTVRĐENO: I Đoković pozitivan na koronavirus! 

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković pozitivan je na koronavirus, doznaju beogradski mediji.

Nažalost, rezultati su pokazali da je srpski tenisač zaražen virusom COVID-19.

Novak se osjeća dobro, nema nikakve simptome i sada ga očekuje samoizolacija u trajanju od 14 dana.

Pošto je otkriveno da nekoliko sudionika Adria tour-a ima COVID-19, Đoković je iz predostrožnosti napravio test na ovaj virus i rezultati su nažalost pokazali da je pozitivan.

“Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo tenisačima iz regiona, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, željeli smo da poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fair-playa. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizirali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplicirati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana”, navodi se u priopćenju Novaka Đokovića.

Testirani su i Noletovi roditelji Dijana i Srđan Đoković koji su negativni na COVID-19. Dan ranije, u Zadru, testirani su i Novakov brat Đorđe, kao i stric Gorac, čiji su rezultati negativni na COVID-19.

Podsjetimo, na inicijativu Novaka Đokovića protekla dva vikenda u Beogradu i Zadru je organiziran humanitarni turnir “Adria tour” na kojem su sudjelovale neke od najvećih teniskih zvijezda u svijetu. Bugarski tenisač Grigor Dimitrov nastupao je na oba turnira, međutim, u Zadru se nakon meča sa Bornom Ćorićem povukao jer se nije osjećao najbolje. U nedjelju je na društvenim mrežama objavio da je pozitivan na COVID-19, pa je turnir istog momenta prekinut. Veliki broj sudionika odmah je otišao na testiranje u Zadru, dok je Novak odlučio vratiti u Beograd i u glavnom gradu Srbije uraditi test na koronavirus.

Od sudionika u Zadru do sada je utvrđeno da su pored Dimitrova zaraženi i hrvatski tenisač Borna Ćorić, trener bugarskog tenisača Kristijan Groh, kondicijski trener Novaka Đokovića Marko Paniki…

Vezane vijesti

Komentari