U dane zatišja navijači Rijeke sa  svojom klupskom stranicom organizirali su zanimljivu akciju i izabrali momčad desetljeća.  Druga dekada 21. stoljeća najuspješnija je u povijesti Rijeke, osim osvojenih kupova i jednog prvenstva Rijeka je imala i finu ulogu u europskim natjecanjima.  Navijači kao navijači, jedni su zadovoljni s izborom, drugi nisu,  ali ideja je interesantna  čim izaziva prijepore.

Uostalom, pogledajte u naslovnoj fotografiji tu momčad i osjetiti ćete njenu snagu.

K tome, navijači Rijeke izabrali su i najboljeg igrača dekade. To je Andrej Kramarić, čovjek koji  je Rijeku vodio do najvećih dometa. Koliko je bio efikasan, stoji o obrazloženju odluke, svjedoči činjenica da je u 65 utakmica u bijelom dresu postigao 55 pogodaka. Najupečatljiviji nastupi bili su u Europskoj ligi kada je protiv Feyenoorda postigao hat-trick u slavlju 3-1 u utakmici u skupinama Europske lige, te bomba protiv Lyona (1-1) u remiju na Kantridi. Ne treba zaboraviti ni na pet golova protiv Lokomotive u prvenstvu.

Uskoro će navijači Rijeke sa svojom klupskom stranicom izabirati i najuspješnijeg, najboljeg trenera Rijeke u zadnjih deset godina. Već pogađate tko će biti pobjednik. Slovenski stručnjak – Matjaž Kek!

A mio ćemo nešto dodati. Mislimo da je najbolja partija  Rijeke u dekadi koja ističe ona protiv Feyenoorda na Kantridi. Vrijedi pogledati.