fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

POVRATAK NA MJESTO OTKAZA: Igor Tudor već treći trener  Hajduka u ovoj sezoni
Nogomet

POVRATAK NA MJESTO OTKAZA: Igor Tudor već treći trener Hajduka u ovoj sezoni 

Na posebnoj konferenciji z anovinare  u Hajduku predsjednik Marin Brbić i  novin savjetnik za struku Mario Stanić predstavili su novog trenera hajduka, već trećeg u ovoj sezoni. To je   bivši hrvatski nogometni reprezentativac 41-godišnji Igor Tudor. On je s Hajdukom potpisao ugovor do 2022. godine.

Tudor je treći trener Hajduka u ovoj sezoni, nakon što su otkaze dobili njegovi prethodnici Siniša Oreščanin i Damir Burić. Na klupu kluba u kojem je započeo nogometnu karijeru dolazi po drugi put, nakon što je u prvom mandatu, od travnja 2013. do veljače 2015. godine, vodio “Bijele” u ukupno 77 službenih utakmica i afirmirao brojne mlade igrače ponikle u omladinskom pogonu.

“Dat ću sve od sebe da napravim Hajduk boljim klubom nego što sad jest. Hajduk samo priznaje titule i trofeje, to govori povijest ovog kluba. Vidjet ćemo u sljedeće dvije i pol godine što ćemo uspjeti napraviti. Bilo je puno lijepih i loših trenutaka. Živeći u ovom gradu morate se vezati za ovaj klub, a posebno netko tko je poput mene prošao toliko toga s ovim klubom”, poručio je Tudor na predstavljanju u Bijelom salonu poljudskog stadiona, na kojem su uz njega bili predsjednik Uprave Marin Brbić, savjetnik predsjednika Uprave za sportska pitanja Mario Stanić i sportski direktor Ivan Kepčija.

“Vjerujem da smo doveli dugoročno rješenje za Hajdukovu klupu. Riječ je o našem bivšem treneru koji je radio po Europi, a i u Hajduku se najduže zadržao u posljednjih 15-20 godina. Uostalom, posljednji trofej nam je donio upravo on”, rekao je Marin Brbić.

Naime, u svibnju 2013., netom nakon stupnja na dužnost prvog trenera Hajduka što mu je bio prvi samostalni trenerski angažman, Tudor je s “bijelima” osvojio Hrvatski kup, nadigravši zagrebačku Lokomotivu u dvije finalne utakmice.

Nakon što je 2015. godine napustio Hajdukovu klupu, Tudor je imao angažmane u grčkom PAOK-u, turskim klubovima Karabuksporu i Galatasarayu, a dvaput je bio i trenerom talijanskog Udinesea, na čijoj je klupi u drugom mandatu bio od ožujka do studenog ove godine.

Vezane vijesti

Komentari