fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

PRAVA SENZACIJA: Dinamo doveo mladog veznjaka Arsenala!
screenshot/youtube
Nogomet

PRAVA SENZACIJA: Dinamo doveo mladog veznjaka Arsenala! 

Dinamo je u ponedjeljak navečer zgotovio još jedan veliki transferni posao. U Maksimir dolazi Robbie Burton (20), veznjak londonskog Arsenala.

Transfer uistinu zvuči senzacionalno, jer dovesti igrača koji je igrao u Topnicima u kategoriji U-23, zaista je vrhunski podvig zagrebačkog kluba, te još jedan dokaz kako je Dinamo vrlo zanimljiva oaza za igrače iz raznih europskih klubova, pa čak i iz onih najvećih. Posao oko dovođenja Burtona trajala je neko vrijeme i eto zgotovljen je baš u ponedjeljak.

Dečko bi se trebao vrlo brzo pojaviti u Zagrebu, možda već sutra. O njemu znamo da ima državljanstvo Wallesa i Engleske, te da se radi o iznimno kvalitetnom nogometašu koji će za početak, kao i mnogi mladi igrači koji dolaze u plavi klub, biti priključen drugoj momčadi, ali po onome što saznajemo uskoro bi mogao biti i sastavni dio prve garniture Bjeličinog sastava.

Eto, nakon Danija Olma koji je stigao iz Barcelone kao klinac, sada iz velikog kluba dolazi mladić već u zrelim godinama koji po informacijama koje imamo nudi veliku perspektivu i talent koji bi trebao oblikovati u Zagrebu.

Vezane vijesti

Komentari