fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

“PRAVI” RONALDO: “Epidemija je na vrhuncu, ne treba nam  uopće sad nogomet”!
Nogomet

“PRAVI” RONALDO: “Epidemija je na vrhuncu, ne treba nam uopće sad nogomet”! 

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo (43) smatra kako se povratak brazilskog nogometa nakon tromjesečne pauze zbog pandemije koronavirusa događa prerano.

“Protiv sam povratka brazilskog nogometa s obzirom na situaciju u kojoj se zemlja trenutno nalazi”, rekao je na Ronaldo.

“Brazil slijedi primjere drugih zemalja u Europi, ali ne uzima pandemiju u obzir,” dodao je legendarni napadač.

Lokalna liga u državi Rio de Janeiro, poznata kao Carioca prvenstvo, postala je prva državna liga u Brazilu koja se ponovno pokrenula u četvrtak. Međutim, najbolji klubovi Fluminense i Botafogo napali su odluku o povratku kao preuranjenu, a Ronaldo se složio.

“Brazil je na vrhuncu epidemije i pogreška je razmišljanje o povratku nogometa,” kazao je “Il fenomeno”.

Španjolska, gdje Ronaldo posjeduje Real Valladolid, ponovno je pokrenula državno prvenstvo prošli tjedan, ali je bivši napadač Barcelone i Real Madrida istaknuo kako je to učinjeno tek nakon izravnavanja krivulje.

“Prvenstvo se ovdje pokrenulo tek kad smo imali potpunu sigurnost u gradovima i zajednicama i kada je broj zaraženih pao”, rekao je.

Brazil je do sada zabilježio najviše smrtnih slučajeva od COVID-19 od bilo koje druge nacije, osim Sjedinjenih Država, više od 46.000 preminulih uz skoro milijun zaraženih.

Vezane vijesti

Komentari