fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

PRAZNE TRIBINE I U HNL:  Istra zatvara tribine,  Rijeka ne prodaje ulaznice
Zagreb, 08.03.2020. - Utakmica 26. kola Prve HNL Dinamo - Istra 1961. Na fotografiji Bruno Petkovic. foto HINA/ Daniel KASAP/dk
Nogomet

PRAZNE TRIBINE I U HNL: Istra zatvara tribine, Rijeka ne prodaje ulaznice 

Evo i u hrvatskokm nogmoetu strah i predostrožnost zbog koronavirus. Nakon što je HNS objavio upute za odigravanje nogometnih utakmica u Hrvatskoj, stigla je odluka i o prvim utakmicama HNL-a koje će se zbog koronavirusa odigrati bez publike na tribinama.

Riječ je o dvobojima Istre i Rijeke te Istre i Hajduka koje se igraju u sljedećih deset dana na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Isra je objavila i priopćenje:

“Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite i mišljenju Županijskog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije te odluke Hrvatskog nogometnog saveza o nastavku natjecanja pod ingerencijom Hrvatskog nogometnog saveza, ovim putem obavještavamo da će se utakmice 14.03.2020. u 17.30 sati (NK Istra – HNK Rijeka) i 21.03.2020. u 15.00 sati (NK Istra – HNK Hajduk) održati bez prisustva gledatelja te neće biti prodaje ulaznica za navedene utakmice, priopćeno je iz NK Istre”.

To nije sve. Rijeka je obavijestila navijače da privremeno prekida prodaju ulaznica za utakmicu polufinala Kupa protiv Osijeka koja se 18. travnja igra na Rujevici. Riječani još nisu odlučili o potpunom zatvaranju stadiona, ali o tome će naknadno obavijestiti javnost. Istu odluku je donio i NK Varaždin. “NK Varaždin, sukladno preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite, privremeno obustavlja prodaju ulaznica za utakmicu 27. kola između NK Varaždin i GNK Dinamo koja je na rasporedu u nedjelju, 15.03.2020. Ovisno o daljnjem razvoju situacije, odluka o odigravanju utakmice sa ili bez gledatelja te eventualnoj odgodi, biti će donijeta narednih dana uz suglasnost Stožera civilne zaštite Varaždinske županije s kojim je klub u cjelodnevnom kontaktu i Hrvatskog nogometnog saveza. U svakom slučaju, NK Varaždin nastavit će s pravovremenim obavještavanjem javnosti, gledatelja, navijača te simpatizera kluba”.

Vezane vijesti

Komentari