fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

PREDSJEDNIK LIVERPOOLA JAKO SKEPTIČAN: “Načekati ćemo se da bude kako je bilo”!
foto: facebook/liverpool fc
Nogomet

PREDSJEDNIK LIVERPOOLA JAKO SKEPTIČAN: “Načekati ćemo se da bude kako je bilo”! 

Predsjednik Liverpoola Tom Werner ne vjeruje u skori povrataka gledatelja na tribine nogometnih stadiona.

Klubovi Premier lige su se ovog tjedna počeli vraćati treninzima u skupinama s ograničenim brojem igrača, s nadom da će sljedećeg mjeseca biti nastavljeno natjecanje. Naravno, bez gledatelja na tribinama.

“U dijelu smo svijeta gdje se nadamo da će u nekom trenutku ljudi ponovn moći sjediti jedan do drugoga i uživati u sportskom iskustvu, ali to se u ovom trenutku čini vrlo dalekom budućnošću”, rekao je Werner u petak za britanski Sky Sports.

Premier liga je u ožujkuk prekinula natjecanje zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa, u trenutku kad su Liverpool dijelile još samo dvije pobjede od teoretske potvrde prvog naslova prvaka Engleske od 1990. Sasvim je izvjesno da će taj naslov proslaviti bez navijača na stadionu.

“Svi se nalazimo u groznoj situaciji, ali nadam se da ćemo jednog dana doći do cjepiva i da ćemo se tada moći vratiti na stadione kako bismo gledali velike nogometaše. No, sigurnost je najvažnija”, izjavio je Liverpoolov predsjednik.

Neki igrači su odbili vratiti se treninzima zbog bojazni da ne ugroze svoje i zdravlje njihovih bližnjih. No, Werner je mišljenja da nema razloga za zabrinutost.

“Vjerujem da su protokoli na kojima radi Premier liga takvi da je sigurnije igrati nogomet na praznom stadionu , nego svakodnevno ići u trgovinu. Uvijek postoji mali rizik.”

“Nogometaši su zdrava skupina, a kako znamo, najranjivija skupina su nešto stariji. Testiranja će biti vrlo česta. Najvažnije je da nogometa neće biti, ako znanstvenici i vlada zaključe da to nije sigurno. Nadam se da ćemo ipak naći načina kako da ljudima donosemo malo zabave”, zaključio je Werner.

Vezane vijesti

Komentari