Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 stu 2022

Objava

PROBLEMI OGNJENA VUKOJEVIĆA: Prijetnja supruzi, noć u policiji, HNS se javio…
Nogomet

PROBLEMI OGNJENA VUKOJEVIĆA: Prijetnja supruzi, noć u policiji, HNS se javio… 

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je u policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Iz PU zagrebačke potvrdili su da je provedeno kriminalističko istraživanje nad bivšim nogometašem. Sve po prijavi koja je protiv njega podnesena. Vukojević je priveden u četvrtak navečer u službene prostorije policije.

Bivši hrvatski reprezentativac i izbornik U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević je, nakon što je proveo noć u pritvoru, ispitan i kazneno prijavljen zbog prijetnji supruzi.

Ognjen Vukojević je nakon ispitivanja u petak pušten na slobodu, ali uz mjere opreza, naime ne smije se vratiti kući niti prilaziti supruzi na manje od 200 metara

„Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i kazneno je prijavljen zbog prijetnje”, rekli su iz policije.

Oglasio se priopćenjem i Hrvatski nogometni savez.

„Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje i ima nultu stopu tolerancije prema svakoj vrsti nasilja, a pritom posebno osjetljivom smatramo temu obiteljskog nasilja.

U ovom trenutku, HNS je o predmetnom slučaju upoznat iz medija te ne raspolaže sa svim i potpunim informacijama što se zaista dogodilo.

HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice”, pišu iz HNS-a.

Ognjen Vukojević je po izlasku iz policije novinarima tek rekao „kako se nada da će se svi problemi rješiti unutar njegove obitelji”.

Vezane vijesti

Komentari