fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

PROBLEMI U NAŠOJ KOŠARKAŠKOJ REPREZENTACIJI: Nažalost, otkazao najbolji igrač
Zagreb, 20.02.2020. - Konferencija za medije hrvatske košarkaške reprezentacije uoči prve kvalifikacijske utakmice za EP 2021 protiv Švedske, koja će se igrati sutra u KC Dražen Petrović. Na fotografiji Veljko Mršić. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd
Košarka

PROBLEMI U NAŠOJ KOŠARKAŠKOJ REPREZENTACIJI: Nažalost, otkazao najbolji igrač 

Košarkaška reprezentacija Hrvatske u petak u Draženovom domu u europskim kvalifikacijama čeka Švedsku, a samo tri dana kasnie ide u goste Nizozemskoj. Sjećajući se prošlog kraha u europskim kvalifikacijama izbornik Veljko Mršić u reprezentacjiu je pozvao dva veterana – Krunu Simona i Roka Ukića. No, stigao je jedan otkaz, a to je poremetilo raspoloženje izbornika Veljka Mršića.

Koji kaže:

“Mislim da je sada 99 posto da Kruno Simon (34) neće igrati, propustio je zadnja dva treninga zbog ozljede lakta i klub ga ne želi pustiti na utakmicu. Pravila su takva da klubovi koji igraju Euroligu imaju to pravo tako da mi nećemo moći ništa napraviti. Imao je veliku želju, prije pet dana je rekao da sigurno dolazi, ali onda su se pojavili problemi s laktom. Stav kluba je da ga ne puštaju i to je to, ne možemo baš ništa učiniti”!

Vezane vijesti

Komentari