fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

PROMJENE U RUKOMETU Lino je malo lagao, neće biti trener, nego glavni za struku
Rukomet

PROMJENE U RUKOMETU Lino je malo lagao, neće biti trener, nego glavni za struku 

Zoran Gobac više nije koordinator HRS-a za muški rukomet. Nakon osvojenog srebra na europskoj smotri odlučio se povući s funkcije koju je obavljao od samih početaka hrvatske reprezentacije. Odluku će potvrditi Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza  koji će se sastati za nekoliko dana kada se dojmovi iz Stockholma slegnu.

Epilog je to rečenice  Line Červara kako više neće voditi hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Ali će je očito nadzirati i zapovjedati svih selekcijama Saveza.  Zoran Gobac od prvog dana je glavni čovjek HRS-a bez obzira tko bio predsjednik. Sad će Gobac biti samo doporedsjednik, a struku će preuzeti “mago di Umago”,  Lino Červar.

On će zacijelo i odrediti izbornika koji će voditi ovu generaciju na skorašnjim kvalifikacijama za  Olimpijske igre u Tokyu, gdje u Parizu našu momčad čekaju teški suparnici – Francuska, Portugal i Tunis.

Još nešto, naš se savez misli kandidirati   s Danskom i Norveškom  za organizaciju  Svjetskog rukometnog prvenstvo 2025. ili 2027. godine! Za taj projekt glavni će biti Zoran Gobac.

 

Vezane vijesti

Komentari