fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

19 svi 2022

Objava

RAKITIĆ O TRETMANU U BARCELONI: “Nakon više od pet godina  to nisam  zaslužio”!
screenshot
Nogomet

RAKITIĆ O TRETMANU U BARCELONI: “Nakon više od pet godina to nisam zaslužio”! 

Poprilično oštar i pomalo mrzovoljan bio je Ivan Rakitić, igrač Barcelone i hrvatski reprezentativac nakon nastupa za svoju momčad u pobjedi protiv  Leganesa 2-1. Osvrnuo se hrvatski reprezentativac na svoj dosadašnji tretman u Bareloni koja ga je, nesumnjivo, željela prodati. A njemu se iz Barcelone baš i nije išlo.

“Razmišljao sam o odlasku u siječnju. Tretman stručnog stožera bivšeg trenera Ernesta Valverdea nije bio najbolji. Bilo je loših vremena, ali to je sad prošlo.  Mogu jasno reći da je bilo stvari koje mi se nisu sviđale. Znamo da postoje ljudi koji donose odluke, ali mi nismo ovdje da bismo se smijali ili uživali.  Na kraju, najbolja stvar za klub mora biti ono što je dobro. Moramo prihvatiti da ne razumijemo neke stvari. U ovih pet i pol godina učinio sam toliko dobrih stvari na terenu i nisam to zaslužio”, govorio je španjolskim novinarima Ivan Rakitić.

Zatim je naglo prekinuo temu koju su započeli novinari:

2Nije vrijeme da pričamo o mojoj nesreći. Sretan sam što sam igrao danas i svi to znaju, ne moram opet pričati o tim stvarima. Sve je to prošlo, moram okrenuti stranicu i ne razmišljati previše o tome.  Morate raditi na najbolji mogući način jer dolazi odlučujući dio sezone. Želim da moje kolege, treneri i navijači računaju na mene”.

 

Vezane vijesti

Komentari