Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

RAKITIĆ PORUČIO BARCELONI: Otići ću tamo gdje ja želim a ne gdje me pošaljete!
Nogomet

RAKITIĆ PORUČIO BARCELONI: Otići ću tamo gdje ja želim a ne gdje me pošaljete! 

Naš nogometni velemajstor Ivan Rakitić glavna je priča današnjeg izdanja Mundo Deportiva. Hrvatska legenda Barcelone dala je intervju katalonskom dnevniku, koji je sliku Rakitića u karantenskom, kućnom izdanju, razvukao preko naslovnice uz egidu “ekskluzivni intervju”.

Rakitić, koji je u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa prije mjesec dan proslavio 32. rođendan, u razgovoru je potvrdio da je ovog ljeta nakon šest godina na odlasku iz Barcelone, ali svom klubu poručuje da bi ipak volio ugovor odraditi do kraja, odnosno do idućeg ljeta, a ako već mora otići za dva mjeseca, da će to napraviti pod svojim uvjetima i ići tamo kamo on želi, a ne kamo ga Barca usmjerava kako bi za njega dobila igrača kojeg hoće. To je njegov odgovor na priče da ga Barcelona nudi Interu i PSG-u kao dio paketa za Lautara ili Neymara.

“Već dvije godine stalno se, a posebno tijekom pauza između sezona, pa tako i tijekom ove prisilne pauze zbog koronavirusa, piše i govori o mom odlasku iz Barcelone. Na to sam uvijek odgovarao onako kao što ću i sada; igrati za Barcelonu meni je savršenstvo, ispunjenje sna. Zato bih htio do kraja ugovora igrati i uživati ovdje i pomoći u osvajanju svih trofeja. Ako to nije moguće, sjest ćemo i dogovoriti rastanak. Ipak, moja želja je odraditi ugovor s Barcelonom do kraja.”

Međutim, to će mu teško uspjeti nakon što je ove sezone igrao dosta lošije, zbog čega je od ključnog igrača postao rezerva: “Činjenica je da je prvi dio sezone za mene bio jako neugodno iznenađenje, ali iz toga sam izvukao pouke i poboljšao se. Ponekad vam se događa ono što ne možete shvatiti, ali to trebate prihvatiti.”

Rakitić je ponovio što mu naviše smeta u Barceloni: “Nije me povrijedilo to što ne igram, nego odnos prema meni. Prošla sezona bila mi je najbolja od šest koje sam igrao u Barceloni, ali me se i tada nastojalo izgurati iz kluba, što me jako iznenadilo i što ne mogu shvatiti, ali sam prihvatio jer želim najbolje za momčad, suigrače i klub. Nakon toga su došli lošiji rezultati, ali na mene se nije računalo i to me jako povrijedilo.”

Ovako je odgovorio na pitanje što će biti s njim na kraju sezone: “Svjestan sam situacije i svog statusa, ali nisam vreća krumpira s kojom mogu raditi što ih volja. Želim biti tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barceloni, divno, a ako nije, otići ću tamo kamo želim ja sam, a ne kamo me pošalju. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpjeti takvo ponašanje.”

Vezane vijesti

Komentari