fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

ROŽMAN SLAVI, TUDOR SE PRAVDA: “Prvi puta nismo to što zapravo jesmo”
Nogomet

ROŽMAN SLAVI, TUDOR SE PRAVDA: “Prvi puta nismo to što zapravo jesmo” 

Nakon uvjerljive partije i 2-0 pobjede njegove Rijeke trener Rijeke Simon Rožman novinarima je pričao:

“Odlična atmosfera i utakmica na dobroj razini. To je dobra promocija za hrvatski nogomet. Čestitke igračima, dobro smo pripremili utakmicu. Imali smo puno dobrih šansi, odličnu ekipu kao što je Hajduk stavili u podređeni položaj. Mislim da smo zasluženo osvojili tri boda. Trebamo se pošteno proveseliti, sutra se dobro regenerirati i razmišljati o idućoj utakmici. Ako me pitate je li mi ovo najdraža pobjeda u kratkoj trenerskoj karijeri mogu reći da ja ovdje nisam bitan, već kako mi se ekipa razvija. Super sam zadovoljan kako smo izgledali na terenu”.

O borbi za drugo mjesto s Hajdukom veli:

“Tudor je rekao da će Hajduk sigurno biti drugi. Svatko ima neku viziju. Mi idemo iz utakmice u utakmicu. Klub je dao jasne ciljeve, ali ne visi nitko s nožem da moramo biti drugi. Meni je najbitnije da su igrači profesionalci, da rade sve što se dogovorimo”.

Trener poraženog Hajduka Igor Tudor, pak, rekao je:

Čestitke Rijeci, mislim da su bili bolji i zasluženo pobijedili. Mi nismo bili pravi. Ova četiri dana od derbija nisu bila dovoljna da se momčad oporavi za naš stil igre. Vidio sam u petoj minuti da igrači nisu mogli. Znali smo da nas čeka ovakav posao, ovo je utakmica u kojoj ćemo izvući pouke. Ovo je jedina utakmica otkad sam ja tu u kojoj nismo ono što jesmo. Zašto je Rijeka bila agresivnija? Razlog tome je mentalno i fizičko pražnjenje, drugog objašnjenja nema. Tko je duže u nogometu to zna. Ja sam tu mogao doći i igrati neku drugu vrstu nogometa, ali ako tri mjeseca igraš na jedan način onda je logično da tako uvijek igraš”.

Vezane vijesti

Komentari