fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

RUKOMETAŠI SVLADALI I SRBIJU: Opet slabo prvo poluvrijeme, a nastavak urnebesan i atraktivan
Rukomet

RUKOMETAŠI SVLADALI I SRBIJU: Opet slabo prvo poluvrijeme, a nastavak urnebesan i atraktivan 

Nije bilo lako kako to rezultat sugerira. Hrvatska rukometna reprezentacija završila je na Euru natjecanje u skupini pobjedom protiv Srbije 24-21 (8-10).

Naravno, naša reprezentacija u sljedeći krug prenosi dva boda, ima spoznaju o svojoj relativno dobroj formi, ali je i svjesna svojih nedostataka  koje će morati otkloniti ako želji doći do prave borbe za medalju.

U prvome dijelu protiv Srbije nije to izgledalo dobro, suparnik je držao kontrolu na terenu, obrana je bila propusna a napad ni približno dobar kao što je trebao biti. Sve to se popravilo u nastavku, ali najviše zasluga za preokret ima vratar Marin Šego i Domagoj Duvnjak koji je i zabijao golove i otimao lopte.

Naša reprezentacija i u ovoj utakmici imala je sjajnu podršku navijača.

U izravnom sudaru za prolaz u drugi krug Europskog rukometnog prvenstva, Bjelorusija je u Grazu pobijedila Crnu Goru sa 36-27 (17-11).

Hrvatska je završila natjecanje u skupini A s tri pobjede i u drugi krug prenosi dva boda. Dalje, ali bez bodova ide i Bjelorusija, dok je za Crnu Goru i Srbiju EP završilo.

Osim Hrvatske u skupini I igrat će i Španjolska, Njemačka, te Bjelorusija. Hrvatska i Španjolska sele u Beč sa po dva boda, dok Njemačka i Bjelorusija kreću s nulom.

Posljednja dva suparnika u drugom krugu natjecanja Hrvatska će doznati u utorak kada su na rasporedu susreti trećeg kola u skupini B.

Vezane vijesti

Komentari