Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

SADA SE POKAZUJU NAJVEĆI: Ronaldo svoje hotele pretvara u bolnice
Foto: HINA/EPA/ELISABETTA BARACCHI
Nogomet

SADA SE POKAZUJU NAJVEĆI: Ronaldo svoje hotele pretvara u bolnice 

Uz to što ih pretvara u bolnice po potrebi, sve će biti besplatno za korištenje, a legendarni Portugalac na sebe je preuzeo i troškove svog liječničkog i ostalog osoblja u njima.

Nakon što je prije par dana dao emotivnu poruku javnosti, Marca javlja kako je Cristiano Ronaldo odlučio pretvoriti svoj lanac hotela u bolnice za potrebe liječenja zaraženih korona virusom.

Ronaldo je otišao iz Italije te je sada u Madeiri gdje se nalazi u karanteni. Italija je trenutno žarište korona virusa broj jedan, a u stopu je prati Španjolska u kojoj je Ronaldo godinama igrao za Real Madrid.

Ipak, s obzirom na to da se većina hotela u njegovom vlasništvu nalazi u njegovom rodnom Portugalu, pomoć će pružati upravo tamo.

Portugal je u subotu imao 169 slučajeva osoba zaraženih korona virusom, a iako situacija i dalje nije eskalirala, brojka se penje iz dana u dan.

No Ronaldovu dobročinstvu tu nije kraj. Hoteli, odnosno bolnice, bit će besplatne za korištenje za sve zaražene, a Ronaldo će na sebe preuzeti i troškove plaćanja svih zaposlenih liječnika i osoblja u istima.

Vezane vijesti

Komentari