Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

ŠIME VRSALJKO: “Što ako igramo sa Srbijom na Euru? Obožavam prave utakmice”
Nekategorizirano

ŠIME VRSALJKO: “Što ako igramo sa Srbijom na Euru? Obožavam prave utakmice” 

Sa zanimanjem pratimo povratak u vrhunski nogomet našeg Šime Vrsaljka,jednog od junaka svjetske smotre u Rusiji 2018. godine. Sjajna partija u Ligi prvaka protiv Liverpoola razgalila je naša srca,a sigurno taj osjećaj dijeli inaš izbornik Zlatko Dalić. Njegova paza zbog ozljede trajala je više od godinu dana. U zanimljivom razgovoru za Dnevnik Nove TV Šime Vrsaljko zračio je optimizmom i srećom…

Sav ushićen nakon trijumfa protiv Liverpoola govorio je, između ostaloga;

“Zaista je fascinantna cijela sezona koju igra Liverpool u Premierligi, ali isto tako poznavajući Atletico Madrid, sve momčadi znaju da su to teške utakmice i da smo jako naporni, tako se to dokazalo i protiv njih. Mogu reći da ovaj rezultat nam je jako bitan i sigurno da neće biti laka utakmica tamo, ali mi smo spremni. Dajem maksimum na terenu i nastojim, kako u Ligi prvaka tako i u domaćem prvenstvu, nije bitno protiv koga igram i koja je momčad ispred nas da nastojim da tako praktički svakog mog suparnika pospremim u džep.”

Očekujete vaš povratak u hrvatsu reprezentaciju?

“Naravno, oporavljen sam, hrvatska reprezentacija je za mene nešto posebno. To je za mene više od sporta i to je nešto što ja obožavam i sigurno da ću stvarno spreman dočekati Europsko prvenstvo i pomoći svojim suigračima da napravim jedan jako bitan rezultat na Europskom prvenstvu i uvjeren sam da mi to možemo i hoćemo.”

Ne bojite li se konkurencije u reprezentaciji, a može li naša momčad u Engleskojna Euru biti ravna onoj u Rusiji?

“Pa mislim da može. Svježa krv je uvijek dobro došla i nešto novo. S Petkovićem i Vlašićem stvarno smo dobili jednu svježinu, jednu mladost i agresivnost u njihovoj mladosti. Ja i Petković smo kao klinci živjeli zajedno. On je imao 14 godina, ja 16. Živjeli smo zajedno u 20 kvadrata i mogu reći da je to momak koji je meni čudno da i prije nije došao do nivoa na kojem je sad jer je uvijek imao stvarno nenormalne kvalitete. Mislim da je u reprezentaciji netko tko nam daje dimenziju više. Pokazali su da se na njih u budućnosti može računati i na Europskom prvenstvu sigurno da ćemo biti jači i motiviraniji, neću reći da ćemo biti motiviraniji kao na Svjetskom, ali sigurno da ćemo biti na tom nivou.”

Novinar Dnevnika Nove TV je pitao – Znamo svoje suparnike u skupini, barem ona dva. To su Englezi i Česi. Trećeg još ne znamo, a to bi mogla biti Srbija. Biste li je voljeli izbjeći?

“Pa ne bih. Zašto izbjegavati nekog? Mislim da smo na takvom nivou i da je to sport. Bolje da u skupini odmah imamo vatru i da to sve rješavamo u skupini. Ako tu budemo na nivou, što ne sumnjam da nećemo biti, zašto ne? Ja sam za! Neka budu teške utakmice, neka bude napeto, neka navijači uživaju.”

Vezane vijesti

Komentari