fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

SJEĆAMO SE VLADE ŠOLE? Svjetskom i olimpijskom prvaku navijači su skandirali cijelu vječnost
Rukomet

SJEĆAMO SE VLADE ŠOLE? Svjetskom i olimpijskom prvaku navijači su skandirali cijelu vječnost 

Sjećate li se njega? Vlade Šole, sjajnog vratara kojeg su hrvatski navijači obožavali. Danas je trener  i Beijing Sports Universityja  koji se natječe u SEHA ligi, ali sigurno   će skočiti i do Austrije gdje će na Euru nastupati hrvatska reprezentacija. Čiji je on dio baštine. Uostalom, s hrvatskom reprezentacijom postao je prvak svijeta 2003. godine u Portugalu. Osvajač je  i zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2004. godine u grčkoj Ateni.

O  šansama  Hrvatske ima svoje mišljenje:

“S obzirom na to koliko nacija pretendira na medalje i koliko mi ulažemo u rukomet, nemamo se pravo buniti na četvrta, peta, šesta mjesta… Ne sviđa mi se što smo uvijek euforični kad pobjeđujemo i negativni kad ne ostvarimo neki cilj”.

Drži da zna kako će Hrvatska igrati:

“Otkad znam Lina, stil je uvijek isti. Čvrsta obrana s dobrim golmanom i kontrolirani napad. Ako se i dogodi brža igra, dogodit će se kroz individualno trčanje”.

Favoriti?

“Možda su Danci za nijansu ispred ostalih kao svjetski prvaci, ali tu su još Francuzi, Nijemci, Španjolci, Norvežani, mi, Slovenci”…

I zaključuje:

“Favoriti smo naše skupine. Mislim da ćemo rutinski odraditi prvi dio i onda u drugom krugu protiv Njemačke i Španjolske tražiti borbu za medalje”!

Vezane vijesti

Komentari