fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

SKANDAL U BiH: Policija pretukla navijače Širokog i psovala im ustašku  majku
Nogomet

SKANDAL U BiH: Policija pretukla navijače Širokog i psovala im ustašku majku 

Čudne i neugodne stvari događaju se u nogomenoj Premier ligi Bosne i Hercegovine. Svježu neugodnost doživjeli su navijači Širokog brijga, “Škripari”, na gostovanju  kod Mladosti u Doboju kod Kaknja, U 3-2 utakmici pobjedi domaćina bilo je neugodnih scena, navijači Širokog  pobacani su s tribine, izbio je veliki sukob s policijom…

Navijačka skupina “Škripari” izdala je i priopćenje… Prenosimo ga u potpunosti:

“Naviknuti na represiju od strane policijskih službenika, do sada nismo tim stvarima pisali koje nam se događaju na gostovanjima, ali isto tako i na domaćim utakmicama. Međutim, zadnja utakmica protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, bila je kap koja je prelila čašu.

Za vrijeme utakmica na Pecari naviknuti smo da gostujući navijači budu na stadionu svih 90+ minuta, dok svako naše gostovanje završava prije 80. minute izbacivanjem sa tribine od strane policije. Isto tako smo naviknuti gledati zastave raznih armija, te osuđenih zločinaca, dok se priznata zastava Hrvata u BiH ne može staviti na tribinu. Događaj koji nas je potakao da napišemo nešto vezano za ovu temu dogodio se jučer na utakmici kada smo u 80. minuti ponosno skandirali “Mi Hrvati”, prilikom čega policijski službenici ulaze na gostujući sektor te nas silom izbacuju sa stadiona, prilikom čega dolaze i njihovi “pokloni” u vidu nebrojenih udaraca pendrecima bez bilo kakvog objašnjenja i psovanja “ustaško-katoličkih majki”, uz još dosta ružnih riječi na nacionalnoj osnovi.

Na našu Pecaru svi gostujući navijači dolaze pod punom zaštitom, a ako na travnjak sleti i leptir diže se medijski rat protiv Škripara, našeg grada i svih njegovih građana, dok mi imamo puno drugačiji tretman od onih koji nose značke sigurnosti i povjerenja u ovoj državi. Pitanje koje se postavlja na kraju – do kada će vrijediti ovakva sramotna praksa dvostrukih mjerila u ovoj državi?

 

Vezane vijesti

Komentari