Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

24 ožu 2023

Objava

ŠPANJOLCI UVJERENI U JOŠ JEDAN OKRŠAJ  S HRVATSKOM: “Vidimo se u finalu”!
Rukomet

ŠPANJOLCI UVJERENI U JOŠ JEDAN OKRŠAJ S HRVATSKOM: “Vidimo se u finalu”! 

 

Na rukometnom Euru Španjolska će u polufinalu igrati protiv Slovenije, a Hrvatska protiv Norveške. Epilog je to polufinanih dvoboja u kojima nisu mogle do izražaja doći kalkulacije, jer se bitne utakmice obje skupine nisu igrale u isto vrijeme.

„I mi i Hrvatska izašli smo po pobjedu, to se vidjelo. Nije bilo špekulacija. Premda smo i jedini i drugi rotirali igrače, namjera je bila očita. Pobijediti. A to je najbitnije“, napomenuo je  Jordi Ribera.

“I umalo smo izgubili, a vodili smo sa šest golova. Hrvatska je sjajna i uporna, nije nemoguće da ćemo protiv nje još jednom igrati, u finalu. Mi vjerujemo u sebe, čini mi se da je i Hrvatska isto takva”.

Vratar Rodrigo Corrales napomenuo je kako je Španjolska pokazala karakter protiv Hrvatske (?)

“Pokazali smo karakter protiv njihove čvrste, izuzetno čvrste obrane, protiv protivnika koji je puno puta imao drugu priliku za udarac. Očito je da bi smo bili puno sretniji s pobjedom, jer smo imali prednost, no krivnja je na umoru.”, rekao je  vratar Corrales. I dodao:

“No ja sam zadovoljan pristupom i bodom. On je vrijedan jer smo i dalje neporaženi a omogućuje nam da u polufinale uđemo s prvog mjesta u skupini. Istovremeno moramo čestitati Hrvatima jer su izašli na teren s jasnom namjerom da nas pobijede”, dodao je.

Naposljetku, španjolski vratar zaključuje:

“To uopće nije nemoguće. Znate što bi to značilo?  Da smo i u ovu utakmicu protiv Hrvatske u skupini uši s namjerom da pobijedimo. Zaista tu nitko nij ekalkulirao. Međutim,  svjesni smo da sada počinje dio prvenstva kada se najviše osjeća umor. Ali mi smo spremni, pa i z afinale s Hrvatskom”!

Vezane vijesti

Komentari