fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

SPREMA SE SPEKTAKL: Stipe opet protiv Cormiera, traži se datum i mjesto!
facebook/stipe miocic
Ostali sportovi

SPREMA SE SPEKTAKL: Stipe opet protiv Cormiera, traži se datum i mjesto! 

Američki Hrvat Stipe Miočić posljednju je borbu odradio u kolovozu prošle godine, a jučer je najavio povratak u oktogon.

Aktualni UFC-ov prvak teške kategorije nije se borio od prošlog kolovoza, kada se revanširao Cormieru i vratio naslov u svoje vlasništvo. U tom meču je zaradio ozljedu oka, a nakon toga zbog pandemije koronavirusa nije mogao trenirati i nije htio bez trening-kampa prihvatiti treću borbu s Cormierom.

“Došlo je vrijeme! Tko je spreman?” napisao je Miočić na Instagramu i odmah dobio Cormierov odgovor uz emotikon oduševljenja: “Gotov si!”

Dana White, prvi čovjek UFC-a, potvrdio je da će Cormier dobiti priliku vratiti naslov u svoje vlasništvo.

“To je borba na kojoj radimo. Znam da je i Stipe želi. Radimo na datumu i lokaciji”, rekao je White.

Cormier je nekoliko puta javno pozivao Miočića da prihvati borbu s njim. To bi trebala biti posljednja borba u karijeri legendarnog američkog borca, koji se želi povući iz sporta s naslovom prvaka.

“Ako se Stipe ne želi boriti, onda ću se protiv Ngannoua boriti za titulu. Poštujem Francisa, ali ga se ne bojim. Volio bih odraditi treću borbu sa Stipom, ali ako on ne želi, onda je sve jasno – ostat će bez pojasa i borit ćemo se Francis i ja”, rekao je nedavno bivši prvak.

Takva poruka razljutila je Miočića.

“Već sam rekao da ću se boriti protiv Cormiera. On samo voli dizati buku. Moj tim radi na osiguravanju lokacije za trening i datuma borbe. Da nisam ozlijedio mrežnicu, već bih se borio i umirovio Cormiera”, poručio je 37-godišnji Miočić, UFC-ov rekorder teške kategorije po broju obrana naslova.

Vezane vijesti

Komentari