Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

24 ožu 2023

Objava

STIPE MIOČIĆ NAJAVIO SPORTSKU MIROVINU: Još možda jedna borba…
izvor: facebook/stipe miocic
Ostali sportovi

STIPE MIOČIĆ NAJAVIO SPORTSKU MIROVINU: Još možda jedna borba… 

Ovo će sigurno rastužiti sve poklonike našeg Stipe. No krenimo redom.

“Moramo odraditi borbu između Stipe i Cormiera, a Ngannou je onda idući. Moramo to što prije riješiti”, rekao je šef UFC-a Dana White u subotnjoj večeri u kojoj je Ngannou za samo 20 sekundi riješio Jairzinha Rozenstruika.

Priče, dakle, više nema, vrijeme je za djela. Stipe i Cormier moraju se boriti i to što prije. Cormier je proteklih tjedana svojim istupima stavljao sve veći pritisak na američkog Hrvata koji kao vatrogasac pomaže lokalnoj zajednici u Clevelandu i uopće ne trenira. A vrijeme curi.

– Već sam rekao da ću se boriti protiv Francisa Cormiera. On samo voli dizati buku. Moj tim radi na osiguravanju lokacije za trening i datuma borbe – poručio je Stipe Miočić.

– Imam pet pojaseva kod kuće. Ne moram sjediti ni na čemu. Da nisam ozlijedio mrežnicu, već bih se borio i umirovio.

Stipe sada spominje i mirovinu što znači da bi mu ta borba, a kolovoz je najrealniji, mogla biti zadnja u karijeri. I to bez obzira pobijedio ili izgubio. Isti je slučaj i s Cormierom koji je ovu trilogiju najavio kao njegov kraj.

– Ako se Stipe neće boriti, Francis je zaslužio borbu za titulu. A ako će se netko boriti protiv Francisa za titulu, onda sam to ja – još je jednom samouvjereno poručio Cormier.

– Prema Francisu imam sav mogući respekt, ali ne bojim se nikoga! Borit ću se protiv bilo koga na svijetu. Francis je odličan momak i jedna jako draga osoba. Osim toga, volio bih završiti trilogiju sa Stipom. No, ako se Stipe neće boriti, onda mu trebaju oduzeti pojas, isto kao što je Henry Cejudo ostavio svoj pojas muha kategorije. Nakon toga treba organizirati borbu za pojas između Francisa i mene, jednostavno je.

U svakom slučaju Miočić je protivnik kojeg Amerikanac više želi.

– Da mogu birati, radije bih treću borbu protiv Miočića. To kažem zbog svega što su naše dvije borbe dosad značile. No, ja želim što prije odraditi svoju posljednju borbu i borit ću se protiv bilo koga tko mi to može omogućiti.

Vezane vijesti

Komentari