Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 ožu 2023

Objava

STIPE MIOČIĆ: Nikoga se on ne boji, samo jedne žene koja nemilo udara
Ostali sportovi

STIPE MIOČIĆ: Nikoga se on ne boji, samo jedne žene koja nemilo udara 

Kako pišie www.fightsite.hr naš Stipe Miočić ima samo jednu osobu protiv koje se ne bi uopće želio boriti. Često će ju kritizirati, neki i nazivati besmislenom, ali ‘pound-for-pound’ ljestvica uvijek će privući određenu pozornost i potaknuti rasprave kod borilačkih fanova.

Ona službena UFC-a reći će nam da je trenutno kralj u tom uglednom društvu nedodirljivi prvak iz poluteške Jon Jones. Prvi do ‘Bonesa’ bit će Khabib Nurmagomedov, neporaženog Dagestanca slijedi Henry Cejudo, potom dolazimo do Miočića, a top 5 zatvara Israel Adesanya.

Kao što ste možda i sami primijetili, pri vrhu su sami prvaci u svojim kategorijama, a prvi izvan tog društva je bivši dvostruki prvak Daniel Cormier koji se smjestio na šestoj poziciji.

Nedavno je UFC uveo jednu značajnu promjenu i podijelio ‘p4p’ ranking na muški i ženski. Upravo stoga među Stipom i ostatkom najboljih boraca više nema, primjerice, Amande Nunes (19-4) koja je bila standardni i visokorangirani član te liste. No, prvakinja iz Brazila nije ostala bez prilike da se okiti ovom ‘titulom’ pa je tako nedavno zasjela na prvo mjesto novoosnovane ženske ‘pound-for-pound’ ljestvice. Amanda na tom popisu trenutno najveću prijetnju ima u vidu prvakinja Weili Zhang (2.) i Valentine ShevcheNko (3.).

Koliko je Nunes opasna, ali i vješta, svjestan je i Stipe Miočić. Aktualni teškaški prvak svijeta upravo je ovu UFC-ovu prvakinju izabrao kao svoj ‘p4p’ broj 1, a uz nju je tek spomenuo Khabiba Nurmagomedova.

“Možda Amanda (najbolja na njegovoj ‘p4p’ ljestvici, op.a.). Ja se ne bih borio s njom, a muškarac sam. Ona i njena partnerica su sjajne osobe. Uvijek me pitaju kako je moje dijete. Ona je toliko dobra i pristojna osoba, a u Octagonu je zvijer. Nevjerojatna je, uvijek pronađe rješenje u svojim borbama. I Khabib je isto odličan”, otkrio je Stipe gostujući na podcastu slavnog pokeraškog profesionalca Lexa Veldhuisa.

Vezane vijesti

Komentari