fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

20 svi 2022

Objava

STIPE MIOČIĆ U NEVOLJI: Ima problema s očima a hoće mu oduzeti pojas, zašto?
Ostali sportovi

STIPE MIOČIĆ U NEVOLJI: Ima problema s očima a hoće mu oduzeti pojas, zašto? 

U neugodnoj situaciji je UFC borac, Amerikanac hrvatskog porijekla, Stipe Miočić. Još uvijek ima problema s očima, još iz dvoboja protiv Cormiera koji se nije libio nesportski ubadati u oko borca kojeg obožava Hrvatska.

Sad liječi te ozljede, a zbog neaktivnosti mu se čak i prijeti oduzimanjem teškaškog pojasa.

Počeo je trenirati tek prije nekoliko dana, ali se ne zna kada će uopće biti spreman za prvu borbu. Cormier želi revanš, koristi situaciju koju je zakuhao. Priča se da bi mu UFC mogao bez borbe uzeti naslov prvaka. Iako detalji ozljede nisu poznati, zna se da Stipe već neko vrijeme uopće ne trenira, a i sama duljina oporavka sugerira da se radi o ozbiljnoj stvari koju se ne smije brzati.

ESPN je upravo Miočićev povratak označio vrlo bitnom temom za čitavu elitnu promociju u 2020. godini. Zna se da je teška kategorija ujedno i “kraljevska” pa je bilo kakvo njezino štopanje loš poslovni potez za UFC.

Novinar Brett Okamoto vjeruje da bi UFC mogao Stipu pričekati sve do kraja godine. A tek ako Miočić u listopadu, studenom ili prosincu i dalje nije spreman za povratak i ne zna kada će biti, onda bi titula trebala biti upražnjena.

“To je jednostavno takva ozljeda i UFC se ne može na njega ljutiti. Moraju mu dati vremena koliko mu treba”, vjeruje Okamoto i dodaje:

“Cormier je sada malo nestrpljiv, ali nije da postoji neki drugi meč za njega. Njemu je ostala jedna borba i on želi Stipu. To znači da ga mora čekati. Jednostavno i jasno. Miočić se ne pokušava izvući iz dvoboja, samo se ne može sada natjecati.”

Vezane vijesti

Komentari