fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

ŠTO JE BILO MOURINHU? Trening na otvorenom bez distance,  potom priznao glupost
Nogomet

ŠTO JE BILO MOURINHU? Trening na otvorenom bez distance, potom priznao glupost 

Trener engleskog premierligaša Tottenhama Jose Mourinho priznao je da je prekršio pravila nadležnih o obaveznom distanciranju na otvorenom prostoru, nakon što je viđen u parku na treningu sa svojim igračima.

Na društvenim mrežama pojavila se video snimka Josea Mourinha, te njegovih igrača Tanguya Ndombelea, Ryana Sessegnona i Davinson Sancheza kako vježbaju i trče rame uz rame.

Dozvoljeno je treniranje na otvorenom jednom dnevno, ali uz obavezno distanciranje od drugih, na dva metra udaljenosti, osim ako su sa članovima istog kućanstva.

“Priznajem da moji postupci nisu bili u skladu s protokolom nadležnih. Od vitalnog je značaja da svi odigramo svoju ulogu i slijedimo savjete Vlade kako bismo podržali naše heroje iz zdravstvenog sustava i spasili živote”, poručio je portugalski stručnjak.

Gradonačelnik Londona Sadiq Khan poručio je kako bi se javne osobe trebale pridržavati smjernica jer imaju veliku odgovornost.

“Mnogi koji gledaju te snimke razmišljaju: ako je s njima u redu, zašto to nije dobro za mene? “A odgovor je ne, nije potrebno trenirati u bliskoj vezi s nekim drugim igračem, koji možda nosi virus. Posljednja tri tjedna nisam napustio svoj dom kako bih pokazao da je moguće raditi od kuće, osim ako stvarno, stvarno, ne morate napustiti dom,” kazao je londonski glasnogovornik za BBC.

Nakon što su se pojavile snimke oglasio se i vladin glasnogovornik.

“Naš savjet je jasan i odnosi se na sve, ostanite kod kuće i spasite živote. Tko to ne učini, ugrožava tuđe živote.”

Vezane vijesti

Komentari