fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

ŠTO JOŠ REĆI: Sjajni Slovenac sa gazdom i suigračem donirao 500.000 dolara
Foto: facebook/Luka Dončić
Košarka

ŠTO JOŠ REĆI: Sjajni Slovenac sa gazdom i suigračem donirao 500.000 dolara 

Sve je više sportskih zvijezda koje su bez imalo razmišljanja odlučile pokazati svoje veliko ljudsko srce i pomoći odmah i sada bez razmišljanja.

Tako je vlasnik američke profesionalne košarkaške NBA momčadi Dallas Mavericksa Mark Cuban zajedno sa najvećom zvijezdom svoje momčadi, slovenskim braničem Lukom Dončićem te centrom Dwightom Powellom donirao je 500,000 dolara osoblju koje se brine za zdravlje djece tijekom pandemije koronavirusa u dvjema bolnicama, Parklandu i onoj Sveučilišta Texas Southwestern.

– Ne možemo dovoljno zahvaliti našim medicinskim djelatnicima na tome što zdravlje svojih pacijenata stavljaju ispred svojega. Hvala Luki i Dwightu što su mi se pridružili u ovoj donaciji ljudima koji čine sve što mogu kako bi naša zajednica ostala zdrava, izjavio je Cuban, dok je Dončić dodao:

– Hvala vam, nevjerojatni zdravstveni radnici koji toliko toga žrtvujete zbog brige za druge. Počašćen sam što mogu pomoći.

Dončić ovih dana vrlo aktivno radi i na uspostavi fondacije ‘Ostvarimo san’ u susjednoj Sloveniji koja bi se trebala baviti financijskim pomaganjem slovenskih bolnica.

Dosada je potvrđeno 10 slučajeva zaraze koronavirusom među NBA igračima.

 

Vezane vijesti

Komentari